Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS infobrev 18 juni

UIS Infobrev nr 18, juni 2022

Strandjoggen: Läge att anmäla sig? Loppet (5 km) genomförs 6 juni. Starten sker vid Riverside och vi löper på vår fina strandpromenad. Målgången samordnas med Nationaldagsfirandet på Gustafsberg. Alla som vill kan delta; spring, jogga eller gå. Rullstolsvänligt. Barnens lopp (870 m) genomförs på Gustafsberg. Mer information på www.strandjoggen.se Länk till annan webbplats..

Aktiviteter i sommar/höst:

  • Utefys med Agneta i samverkan med UOK, vid Vallaboden/UOK-stugan på Bulid pågår under juni månad. Tisdagar 18.00, c:a 1 tim.
  • Hösten rullskidträning startar 23/8. Vi erbjuder teknikträning första månaden för de som är intresserade. Vissa mer erfarna deltagare kanske hellre vill köra lite hårdare tillsammans? Vi anpassar oss efter deltagarnas kunskaper. Andra månaden är planen att dra ner på teknikpassen och övergå vi till gemensamma träningspass i olika fartgrupper. Vi utgår från FRATERA/Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad. Tisdagar 18.00, c:a 1,5 tim. Start 23/8.

Vi har material att låna ut (rullskidor, pjäxor och stavar) för den som vill prova på under träningspasset. För att kunna plocka fram rätt storlekar vill vi att du kontaktar oss några dagar innan träningspasset.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor. Du kanske är förälder och gillar skidåkning? Bror Widén, widenbror@gmail.com är ansvarig och kontaktperson.

Klubbkläder: Vår nya kollektion av klubbkläder är riktigt bra och mycket populära. Därför kommer vi att öppna digitala klubbshopen hos Noname slutet av augusti. Vi återkommer när öppnandet sker. Kläderna subventioneras med 50% rabatt för medlemmar.

Avtal utrustning: Vi förlänger avtalet med Udéns Sport i Göteborg, www.udenssport.se Länk till annan webbplats.. UIS medlemmar anger rabattkoder vid beställning.

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser.

Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Välkommen att delta eller heja fram deltagarna på Strandjoggen. För övrigt önskar jag alla en skön sommar! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.jonsson2@telia.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2022-01-01 till 2022-12-31.

Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort via appen Cardskipper där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2022-07-28

Senast uppdaterad: 2022-10-31

Författare: Simon Tollstern

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com