Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 25, mars 2023

UIS Infobrev nr 25, mars 2023

Skidspår: Vädrets krafter gick emot oss i år igen. Vi försöker dra nya spår så fort det är möjligt men det blev tyvärr kortvariga perioder med kyla. Barnens Vasalopp blev inställt pga snöbrist. Skam den som ger sig, nästa år försöker vi igen.

Vallaboden/Värmeboden: Vallaboden på Bulid och tillhörande parkering är tillgänglig för våra medlemmar.

Aktiviteter i vår:

  • Teknikträning på rullskidor startar i slutet av april. Vi lägger ut information på hemsida/Facebookgrupp när det är aktuellt.
  • Intresserad av att låna rullskidor för att prova på? Föreningen har rullskidor för både Klassiskt och Skate, även för junior. Kontakta Glenn Jacobsson 0768–352940.

Medlemsavgift: Dags att betala medlemsavgiften för helåret 2023 om du inte redan har gjort detta. Vår app Cardskipper, med digitalt medlemskort, fungerar mycket bra. Ladda ner appen i mobilen. Du kan numera även Swisha via appen. Se mer information längst ner i brevet.

Strandjoggen: Vi har precis öppnat anmälan till vårt populära evenemang. Anmäl dig och boka in 6 juni för en liten runda.

Ungdomar i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor. Du kanske är förälder och gillar skidåkning? Bror Widén, widenbror@gmail.com är kontaktperson.

Glad Påsk! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-03-27

Senast uppdaterad: 2023-03-27

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com