Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 28, juni 2023

UIS Infobrev nr 28, juni 2023

Strandjoggen: Succé. Rekord i antalet startande, närmare 800 personer varav 200 barn. Utförlig information, resultat mm finns på www.strandjoggen.se Länk till annan webbplats..

Rullskidträning i höst:

- Uppstartträff tisdag 29/8 med teknikträning för nybörjare/erfarna åkare. Start 18.00 från FRATERA/Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad. Intresserad av att låna rullskidor för att prova på? Föreningen har utrustning för både klassiskt och skate, även för junior. Kontakta Glenn Jacobsson 0768–352940, för att säkerhetsställa att just du får tillgång till utrustning.

- Teknikträningen fortsätter tisdagar för nybörjare/erfarna åkare under september. Start 18.00 från FRATERA/Cykelhuset.

- Gemensamma träningspass fortsätter på tisdagar under hösten fram till kyla/snö begränsar möjligheten. Start 18.00 från FRATERA/Cykelhuset. Nivåbaserade fartgrupper som anpassas efter deltagare.

- Seniorträning, rullskidträning på dagtid. NYHET! Torsdagar 10.00. Start från FRATERA/Cykelhuset. Nivåbaserade fartgrupper som anpassas efter deltagare.

- Håll utkik på vår Facebookgrupp där vi uppdaterar med ev förändringar.

UIS framtid på Bulid? Vi söker tillstånd varje år från Fortifikationsverket, för att få tillverka skidspår på Bulid. Pga ändrade omständigheter i omvärlden, med Rysslands aggressioner, har Fortifikationsverket meddelat att de inte kan garantera vår framtid på Bulid. Området är ju ett militärt övningsområde som legat i träda. Vi kommer att söka tillstånd för kommande vinter men vet inget om framtida år. Vi har därför beslutat att flytta verksamheten till ett nytt område där vi kan utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart.

Kommunen monterat ned belysningen vid elljusspåret på Klämman vilket innebär att möjligheterna att utnyttja Klämman är borta.

Vi har därför inlett diskussioner med kommunen för att hitta en ny lokalisering för verksamheten. Vi vill fortsätta att arbeta för folkhälsan i Uddevallaområdet genom att skapa skidspår och i framtiden konstsnöspår.

Vi återkommer när formerna klarnat.

Ha en skön sommar! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Text

Publicerad: 2023-06-27

Senast uppdaterad: 2023-06-27

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com