Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 29, aug 2023

Rullskidträning i höst:

  • Uppstartträff tisdag 29/8 med teknikträning för nybörjare/erfarna åkare. Start 18.00 från Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad.

Intresserad av att låna rullskidor för att prova på? Föreningen har utrustning för både klassiskt och skate, även för junior. Kontakta Glenn Jacobsson 0768–352940, för att säkerhetsställa att just du får tillgång till utrustning.

Gemensamma träningspass fortsätter på tisdagar under hösten fram till kyla/snö begränsar möjligheten. Nivåbaserade fartgrupper som anpassas efter deltagare.

  • Seniorträning, rullskidträning på dagtid. NYHET! Torsdagar 10.00 från och med 31/8 och under hösten. Vi utgår från Mio. Vi anpassar rundor efter deltagare.

UIS framtid på Bulid? Vi söker tillstånd varje år från Fortifikationsverket, för att få tillverka skidspår på Bulid. P g a ändrade omständigheter i omvärlden, har Fortifikationsverket meddelat att de inte kan garantera vår framtid på Bulid. Vi kommer att söka tillstånd för vintern 23/24 men vi vet inget om framtiden. I samverkan med kommunen, avser vi flytta verksamheten till ett nytt område där vi kan utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart. Vi vill fortsätta att arbeta för folkhälsan i Uddevallaområdet genom att skapa skidspår och i framtiden konstsnöspår.

Vi återkommer när formerna klarnat.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor. Du kanske är förälder och gillar skidåkning? Bror Widén, widenbror@gmail.com är ansvarig och kontaktperson.

Avtal utrustning:

15% rabatt på skidor, skidtillbehör, träningskläder, running, cykeltillbehör etc.
10% rabatt på elektronik o cykel.
Gäller på ordinarie priser, ej paketpriser. Uppvisa medlemskort vid köp (t ex appen Cardskipper).

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser. Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Ha en skön höst! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2023-01-01 till 2023-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-08-26

Senast uppdaterad: 2023-08-26

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com