Gå till innehåll
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott
Uddevalla IS - Skidor Skridsko Friidrott

UIS Infobrev nr 32, nov 2023

Årsmötet i UIS Skidor och Skridsko genomfördes 2 november. Stefan Utberg avtackades för sitt stora engagemang och sina många år i styrelsen. Stefan kommer naturligtvis att fortsätta att arbeta för UIS utanför styrelsen. Stefan ersätts i styrelsen av Fredrik Areschoug.

Styrelsen består av: Johnny Jönsson, ordförande, Bror Widén, vice ordförande, Cecilia Lindh, kassör, Katarina Bjelke, sekreterare samt ledamöterna Fredrik Areschoug och Clas-Göran Öster.

Vallaträff: I samverkan med USK Skidsektionen genomför vi en vallaträff i Bjursjöstugan 29/11, kl 18.00-20.00. Vi vill ha din anmälan senast 26/11 till maud.uddevalla@gmail.com.

Rullskidträning under hösten:

  • Vi fortsätter med rullskidträningar på tisdagar och håller på tills snö eller halka sätter stopp. Vi startar 18.00 från Cykelhuset, Almåsvägen 2A, Herrestad. Vi brukar dela upp oss i fartgrupper efter deltagare. Du måste ha på dig reflexer.
  • Seniorträning, torsdagar 10.00 från Mio. Vi fortsätter med rullskidträningarna på torsdagar och håller på tills snö eller halka stoppar oss. Riktar sig till dig som har möjlighet att träna på dagtid (inte bara pensionärer). Dock inte nybörjare med behov av hjälp. Vi anpassar rundor efter deltagare. Ett träningspass med social inriktning i bra tempo.

Träningsläger: Årets träningsläger blir i Orsa Grönklitt 7–10 dec. Träningslägret blir populärare för varje år och är nu fulltecknat. Vi blir 23 personer som åker till härliga Grönklitt som i år redan har fått rejält med snö.

Träning inomhus: Medlemmar i UIS har möjligheten att delta vid UOK`s träningar i Rimnershallen. Måndagar 18:30.

Längdskidspår: Vi har fått tillstånd att tillverka skidspår i Bulidsområdet under vintern 23/24. Skidspåret börjar vid vår Vallabod där medlemmar kan parkera sin bil under skidturen. Precis som tidigare år så drömmer vi om rejält med snö redan i december. Vi kommer att vara på hugget och dra nya spår så fort det är möjligt.

En nyhet är att vi kommer att samverka med USK vid Bjursjön i vinter och vi räknar faktiskt med att bygga ett helt nytt skidspår intill elljusspåret/utegymmet. Håll uppsikt efter information i vår Facebookgrupp.

Teknikträning på skidor: Vi lägger ut information på hemsida/Facebookgrupp när det är aktuellt.

Träningssamverkan med TSOK: Vi avser att genomföra gemensamma träningar för ungdomar, med TSOK vid konstsnöspåret i Trollhättan. Planen är att köra/bussa ungdomarna i UIS regi. Någon ungdom som är intresserad? Kontakta Katarina Bjelke i UIS.

UIS framtid på Bulid? I samverkan med kommunen och USK, avser vi att flytta verksamheten till Bjursjöområdet. Vi kommer att utveckla verksamheten långsiktigt och hållbart i samverkan med USK. Vi kommer att få ett rejält bidrag för omlokaliseringen från Thordénstiftelsen. Vi hoppas att allt skall var på plats inför säsongen 24/25.

Ungdomsorganisation i UIS: Vi söker dig som kan tänka dig som att hjälpa till som ledare/tränare för rullskidor/skidor.

Avtal utrustning:

15% rabatt på skidor, skidtillbehör, träningskläder, running, cykeltillbehör etc.
10% rabatt på elektronik o cykel.
Gäller på ordinarie priser, ej paketpriser. Uppvisa medlemskort vid köp (t ex appen Cardskipper).

20 % på hela längdsortimentet på ordinarie priser. Rabattkod: Uddevallais20

15 % på övrigt sortiment på ordinarie priser (gäller ej alpinpjäxor och service).

Rabattkod: Uddevallais-Alpint15

Rabattkoden anges i Kassan. Naturligtvis kan man handla i butik till samma rabatter.

Jag önskar alla en God Jul och Gott Nytt År! //Johnny

PS: Infobrevet sprids via Facebook men finns även på vår hemsida. Om du vill ha detta infobrev via e-mail så meddelar du detta till johnny.joensson@hotmail.com.

Medlemsavgiften i skidverksamheten är 400 kr (vuxen), 200 kr (ungdom -18 år), 800 kr (familj) samt stödmedlem 100 kr. Medlemsåret är 2024-01-01 till 2024-12-31.

Ladda ner appen Cardskipper i din mobil. Efter att betalningen är genomförd får du ett digitalt medlemskort i appen där du kommer att få föreningsinformation mm. Det går också bra att betala medlemsavgiften direkt till föreningen via Bankgiro 239-3098 eller Swish 123 268 9511. Glöm inte att ange vem som medlemsavgiften avser vid betalning.
I samband med din första inbetalning sänder du ett e-mail till uis.skidor@gmail.com med följande uppgifter: Personnummer, adress, mobilnummer, mailadress. Är det en familj, vill vi ha samtliga familjemedlemmars uppgifter. Om man inte vill ha sitt medlemskort digitalt går också bra att skriva ut ett medlemskort.

Se mer info på hemsidan www.uisskidor.se Länk till annan webbplats..

UIS, Almåsvägen 2A, 451 75 Uddevalla. Enklast att få kontakt med föreningen är att sända ett e-mail till uis.skidor@gmail.com

Publicerad: 2023-11-25

Senast uppdaterad: 2023-11-25

Författare: Johnny Jonsson

Sponsorer

Besöksadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Postadress

Almåsvägen 2A
451 75 Uddevalla

Kontakta oss


uis.skidor@gmail.com